Kalenterissa ei tapahtumia.
Pojat avovaunun lattiall pinotun kiskonaulapinon vieressä.
Vuoiden 2011 nuortenviikonlopun poikia nalapinon äärellä.

Viime vuoden nuortenviikonloppu sujui mahtavissa tunnelmissa, ja tämän vuoden tapahtumasta on tarkoitus tehdä vielä hiukan parempi! Viikonloppu on 21.-22.4.2012, alkaen lauantaina kello 11 ja päättyen sunnuntai-iltapäivällä kolmen aikoihin. Hinnasta ei tarvitse olla huolissaan, sillä museorautatie järjestää osallistujille majoituksen ja ruokailut. Osallistujien ei tarvitse olla yhdistyksen jäseniä, joten kannattaa ottaa kaverikin mukaan!

Ohjelmassa on tälläkin kertaa pieniä talkoojuttuja, resiinarallia ja juna-ajeluja sekä illalla saunomista ja grillausta Minkiön pihasaunalla. Tapahtuma on tarkoitettu yli 12-vuotiaille pojille ja tytöille, ja tällä kertaa myös porukan vanhemmalle osalle keksitään tekemistä.

Koska viikonvaihteen ohjelma on rautatien luonteesta johtuen aika sottainen, mukaan ei kannata varata ihan hienointa vaatekertaa, vaan vaatteet jotka saavat reilusti likaantua. Jos omistat työhanskat, kannattaa nekin varata mukaan, samoin kuin juomapullo ja lippis. Sadevaatteitakaan ei kannata unohtaa, sillä niiden jättäminen kotiin on varma tapa saada niskaansa kunnon keväinen saderyöppy. Yöpymiseen tarvitset makuupussin ja tyynyliinan.

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan nuorisovastaava Tuomas Juhantila. Ilmoittautua voi 6.4. mennessä. Ilmoitathan samalla myös ruoka-aineallergiat ja muut huomiota vaativat asiat, sekä mahdolliset kuljetustarpeet Humppilan asemalta tai bussipysäkeiltä. Tervetuloa mukaan kaikki jo viime vuonna Museorautatietouhua kokeilleet, sekä erityisesti uudet innokkaat nuoret!