Kalenterissa ei tapahtumia.

Vuoden 2024 syysretki tehdään Ruotsiin. Matkalle lähdetään tilausbussilla torstai-iltana 29.8.2024 Tikkurilasta klo 16.45 (ja edelleen Turun rautatieaseman edestä klo 19.15) ja paluu on sunnuntai-illalla 1.9.2024 Naantaliin klo 20.10 (ja edelleen Tikkurilaan klo 23 mennessä). Teemat ovat TGOJ-rautatieyhtiö, 891 mm:n raideleveyden rautatiet sekä myös raitiotiet. Pääkohteita ovat Oxelösund (TGOJ), Valdemarsvik, Västervik–Hultsfred-rautatie, Åtvidaberg rautatievaihdemuseoineen, Risten–Lakvik-rautatie ja Malmköpingin museoraitiotie, jossa vierailemme heidän kesän päätapahtumassaan.

Kuljemme laivoilla (Viking Linen ms Viking Grace ja Finnlinesin upouusi ms Finncanopus), tilausbussillamme ja kiskoilla dieselin, sähkön ja höyryn voimalla. Hintaan kuuluu perjantaina laivan buffetaamiainen, päivällä välipalakahvit ja illallinen, lauantaina aamiainen, välipalakahvit ja illallinen ja sunnuntaina aamiainen ja laivalla buffetlounas. Paluumatkalla pidämme laivan kokoustiloissa esityksiä mielenkiintoisista kiskoliikenneaiheista.

Oranssikeltainen kiskobussi seisoo asemalaiturilla ruskamaisemassa.
Kapearaiteinen kiskobussi kolmikiskoraiteella Västervikin asemalla.

Matkan hinta sisältää kaikki matkat ja majoitukset, edellä mainitut ruokailut, pääsymaksut ja opastukset. Kokonaishinta torstaista sunnuntaihin on 535 euroa. Yhden hengen lisähinta 110 euroa sisältää yhden hengen hytin menomatkalla laivalla sekä yhden hengen huoneet hotelleissa. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille. Eräpäivä osallistumismaksulle on 5.7.2024. Ilmoittautumiset Markku Nummelinille, mieluiten sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä 040 548 7601. Retki täytetään varausjärjestyksessä, suurin mahdollinen osallistujamäärä on 45. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, kansalaisuutesi ja syntymäaikasi (ilman henkilötunnuksen loppuosaa) sekä mahdolliset ruoka-allergiat. Matkaamme retkeilyhengessä. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, etteivät käyttämämme museojunat sovi liikuntarajoitteisille. Vastuullinen matkanjärjestäjä on matkatoimisto Aarrematkat Oy, linja-autokuljetukset hoitaa Packalén Bus, pääkuljettajana toimii Timo-Pekka Lange, matkanjohtajana Markku Nummelin ja paikallisjärjestäjänä Anders Järvenpää.