Museorautatie r y:n syyskokous pidetään lauantaina 25.11.2023 kello 12:00 Kiipun kylätalolla Minkiön aseman vieressä, mikä näin kutsuna jäsenille ilmoitetaan. Kahvitarjoilu, ja kokouksen jälkeen mahdollisuus osallistua viikkoa myöhemmin ajettavan Joulupukin juna-tapahtuman valmisteluun.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta linkin etäyhteyteen (kuva ja ääni, ei oikeutta äänestää) saa pyydettäessä sihteeriltä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , kirjoita viimeistään päivää ennen niin ehdit saada vastauksen.

Käsitellään
1) sääntömääräiset asiat – ensi vuoden toimintasuunnitelman ja budjetin hyväksyminen, ensi vuoden jäsenmaksun päättäminen (pientä korotusta esitetään),  johtokunnan jäsenten ja toiminnantarkastajien valitseminen. Tällä kertaa uusien sääntöjen mukaisesti valitaan johtokuntaan mm kaksi varsinaista jäsentä.
2) ylimääräisenä asiana 600mm-kaluston luovutus (lahjoittaminen) Kovjoen kotiseutuyhdistykselle käytettäväksi Nykarleby Jernväg-radalla. Kyse on sekä Kovjoella jo kauan olleesta kalustosta että muutamasta vielä Humppilassa olevasta esineestä, ks erillinen luettelo (vaatii kirjautumisen).